Fugl

Oslo Dyrebutikk har utstyret du trenger for at din fugl skal ha det best mulig. Spør våre ansatte i fugleavdelingen om råd, de forteller deg alt du trenger å vite om fuglehold. Du kan også følge Oslo Dyrebutikk på Facebook – her får du tips og tilbud. Velkommen til Oslo Dyrebutikk på ALNA Senter!

I fugleavdelingen har vi fuglefrø, godbiter, fugleleker, fuglebur og fuglesand til alle slags tamfugl, som undulat, fink, kanari, dvergpapegøye, parakitt, conure og andre små/store papegøyer. Vi fører bl.a. disse merkene: Arcadia, Harrisons Bird Food, Prestige, Versele-Laga, Cliffi,Bello, Lafeber´s NutriBerries, Vitakraft, Beaphar, Nutribird, Orlux, Millet, Ferplast, Diafarm, Trixie, Vitapol, Savic, Ferplast, JR Farm, Polly’s, Living World, Beaks Explorer, Northern Parrot, JW, Arcadia +++

Fugleavdelingen blir stadig mer spennende mer enda flere typer fuglemat og masse flotte leker!

Veldig hyggelig betjening som kan det de driver med…synd jeg ikke kan kjøpe ytterligere 4 undulater :'( Ble helt betatt av fire fine hvite ♡

SIRI – Facebook-anmeldelse

Oslo Dyrebutikk selger også levende fugler. Vi ønsker at fuglene vi selger skal ha de beste forutsetninger for et videre godt liv når de forlater dyrebutikken, og anbefaler på det sterkeste at fugler som ønsker å leve sammen med artsfrender også får denne muligheten i sitt nye hjem. Vi forbeholder oss også retten til å nekte kjøpet dersom vi anser dyrevelferden som usikker. Vår visjon er at både dyr og eiere skal ha maks glede av hverandre. For å kjøpe fugler hos oss må man være over 18 år.

I vår smådyrsavdeling jobber kun de av våre medarbeidere som er spesielt interessert i smådyr og fugl. Velkommen til Oslo Dyrebutikk på ALNA Senter!

Les Mattilsynets tips om:

Finkefugler

Papegøye

Undulat

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre