Dog

Oslo Dyrebutikk har utstyret du trenger for at din hund skal ha det best mulig. Spør våre ansatte i hundeavdelingen om råd, de forteller deg alt du trenger å vite om hundehold. Du kan også følge Oslo Dyrebutikk på Facebook – her får du tips og tilbud. Vi ønsker deg og din hund hjertelig velkommen til Oslo Dyrebutikk!

Hos oss vil du finne kompetanse og det du trenger til din valp, unghund, voksne eller senior hund. Vi fører hundemat-merkene Eukanuba, Orijen, Acana, Dr. Clauder, Appetitt, Vigor & Sage, Royal Canin, Hills Science Plan, Vom og Hundemat, MUSH, RAWFÒR NORGE, Provit, Farmina, Alpha Spirit og Carnilove. I tillegg fører Alna Dyreklinikk Royal Canins og Eukanubas veterinærfôr til hund og katt. Vi har også et stort utvalg av halsbånd, leker, godbiter, hundesenger, klippemaskiner, børster og kammer – alt hva hunden din trenger. Vi må også nevne at vi er Oslos største forhandler av de anerkjente bilburene til hund, Vario Cage, og at vi i tillegg fører de flotte produktene til Canelana.

Dette er noen av merkene vi har: Obersten, Furminator, Trine, KW, Paghanini, Ozami, Dog Gone Smart, Bagen, Savic, VGW, Puppia, TrePonti, Earth Rated, Hurtta, Non-Stop, Ruffwear, Bio Groom, Four Friends, Ferplast, Oster, Petsafe, NEO, Company of Animals, Natures: Menu, Whimzees, Hunter, Antos, Farm Food, Tørrfesk, Trixie, Buster, All For Paws, Bubeck, Bia, Rogz, Skudo, Hyper Pet, Fish For Dogs, Starmark, Nina Ottosson, 8in1, Petosan, Beaphar, Huken Produkter, MPS.

Min irske ulvehundvalp og jeg er veldig glad for Oslo Dyrebutikk. Vi føler oss velkommen og får virkelig god hjelp av dyktige, erfarne ansatte!

NORMA – Facebook-anmeldelse

Vi elsker å få besøk – og vi vet at det er mange som også elsker å besøke oss. I vår populære godteskål venter det som regel en godbit eller to…

I hundeavdelingen jobber kun de av våre medarbeidere som er spesielt interessert i hund og hundesport, og vi er alle erfarne hundeeiere. Velkommen til Oslo Dyrebutikk på ALNA Senter!

Les Mattilsynets tips om hundehold

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre