Oslo Dyrebutikk er en frittstående dyrebutikk. Du finner oss på ALNA Senter på Alnabru, midt imellom Barnas Hus og Clas Ohlson, og rett under Extra Leker. Hos oss møter du blide og kunnskapsrike ansatte med stor ekspertise, og med en brennende interesse for sitt felt. I vårt lokale på 900 kvadratmeter finner du absolutt alt du trenger til hund, katt, smådyr, fugl, fisk og reptil.

I butikken arbeider vi avdelingsvis slik at du som kunde skal føle en ekstra trygghet. Når du kommer til oss vil du alltid møte faginteresserte mennesker som virkelig er engasjert i sin hobby og sin livsstil. Vi deltar på interne og eksterne kurs så ofte vi kan slik at vi utvikler oss og blir mer kunnskapsrike. Verden og forskning er i stadig utvikling, og det ønsker vi også å være! Man blir vel aldri utlært?

Vi har levende dyr i butikken vår, og vi er veldig opptatt av at dyrene våre skal ha det bra – alltid! Vi skal derfor selvfølgelig inneha den nødvendige kunnskapen om dyrene vi selger, og være flinke til å videreformidle dette til våre kunder. Samtidig understreker vi at valget å skaffe seg et kjæledyr skal være en godt gjennomtenkt avgjørelse sånn at alt ligger til rette for et bra liv for både dyr og eier. Det å eie et dyr er en livslang forpliktelse, og er derfor ikke en beslutning man skal ta lett på.

Faglig flinke folk med super serviceinnstilling. Får alltid hjelp til å bære sekker med hundemat ut i bilen, noe som er veldig kjekt som gravid eller med baby på magen.

STINE – Facebook-anmeldelse

DU OG DINE DYR ER VIKTIGST FOR OSS! Vi ønsker å være en solid pilar i ditt dyrehold, og vi håper at vi kan være en hjelpende hånd dersom du skulle ha behov for råd, enten det gjelder akvaristikk eller noe annet. Vi ønsker rett og slett at du skal ha en god opplevelse hos oss. Vi håper derfor at du som kunde sier ifra dersom du ikke skulle være fornøyd med det du mottar fra oss, både når det gjelder produkter, rådgivning og service. Vi har forresten smaksgaranti på de aller fleste av hunde- og kattemattypene som vi fører – bare ta kontakt for innspill!

Fra åpningen i 2007 og til idag har vi opparbeidet oss en stor kundekrets. Vi er utrolig glade i alle de flotte og unike kundene våre som daglig stikker innom. Har du ennå ikke vært innom oss er du i hvert fall hjertelig velkommen til å gjøre dèt. Og ta gjerne med hunden!

P.S. De dyktige veterinærene hos Alna Dyreklinikk holder også til på ALNA Senter; klinikken ligger i hovedbygget – i store og flotte lokaler.

Følg oss på Facebook for siste nytt.

 

nzb_logo

Oslo Dyrebutikk er medlem av Norges Zoohandleres Bransjeforening.

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre