Reptil

Oslo Dyrebutikk har utstyret du trenger for at dine reptiler skal ha det best mulig. Spør våre ansatte i reptilavdelingen om råd, de forteller deg alt du trenger å vite. Du kan også følge Oslo Dyrebutikk på Facebook – her får du tips og tilbud. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oslo Dyrebutikk!

Oslo Dyrebutikk har en godt utstyrt avdeling til reptiler. I reptilavdelingen har vi utstyr til reptiler, skorpioner og taranteller etc, med merker som Exoterra, Zoomed, Tetra, Hobby, Arcadia, JBL, RepCal, Beaphar, Trixie, Tropical, Nekton, Eheim, Nutrafin og  Akvastabil. Vi selger også levende fôr som melorm og siriss (gresshoppe). Vi bestiller gjerne inn produkter vi ikke har fast inne i vårt sortiment, som regel med kort bestillingstid.

(…) de hadde jaggu en “ekspert” på reptiler som virkelig kan sine saker! Jeg fikk masse god informasjon, en lang og hyggelig prat, og har helt klart valg “min” butikk for innkjøp av alt utstyr! Takk for et hyggelig besøk! Jeg kunne ikke fått ett bedre førsteinntrykk:)

MELIN – Facebook-anmeldelse

NYTT REPTILROM

Fra 15. august 2017 ble det lovlig å holde 19 utvalgte arter av reptiler i Norge. Oslo Dyrebutikk har et eget reptilrom med en tilhørende reptilavdeling. Vi har ansatte med god kompetanse på reptiler.

 

Les NZBs informasjon om reptilhold.

Lagre Lagre

Lagre

Lagre